joi, 13 august 2015

Anunt Romania Libera

 

 Se intampla uneori in viata sa fim nevoiti sa facem si anunturi neplacute in legatura cu cei dragi noua. Unul dintre acele momente este cel al anuntarii decesului unei persoane din familie sau al unui apropiat.
  Sigur ca nu ne face placere si ca aceste momentele sunt cele mai urate din viata unui om. In nebunia acestei situatii, e foarte greu sa contactam toate rudele, colegii sau prietenii persoanei in cauza. Tocmai de aceea, ar trebui sa luati in considerare faptul ca puteti anunta decesul unei persoane dragi prin intermediul internetului. La dispozitie va sta site-ul celor de la Romania Libera. Astfel, daca vreo data veti fi nevoita sa face un astfel de anunt Romania Libera (nu va doresc acest lucru, dar trebuie sa acceptam ca face parte din viata), primul lucru pe care trebuie sa-l cunoasteti este site-ul. Apoi, trebuie sa fiti informati in legatura cu pasii ce trebuie urmati intr-o astfel de situatie.
  Pentru inceput, trebuie sa selectati rubrica si sa introduceti textul ce doriti sa fie publicat pe site. In situatia de fata, trebuie sa optati pentru sectiunea "Decese". Apoi, trebuie sa alegeti optiunile de publicare. Exista 3 oferte care mi-au atras atentia:
- publicarea anuntului si pe alte 63 de site-uri cu doar 2 lei.
- publicarea anuntului pe alte 17 bloguri de profil.
- publicarea pe inca 357 de site-uri cu doar 25 de lei.
Cei cinci pasi pe care trebuie sa-i aveti in vedere inainte de publicarea unui anunt deces Romania Libera sunt: 
Pasul 1. Alegerea rubricii corespunzatoare. Dupa cum am precizat si mai sus, trebuie sa alegeti "Decese". Dupa aceasta, selectati ceea ce aveti nevoie la optiuni anunturi Romania Libera, si la date de aparitie anunturi Romania Libera. Puteti opta pentru aparitii consecutive, precum si pentru aparitii selective (in cazul in care doriti sa alegeti zilele de aparitie).
Pasul 2 consta in calcularea pretului. Puteti calcula ori de cate ori doriti pretul anuntului, in functie de optiunile pe care le-ati ales. 
Pasul 3. Dupa ce toate datele au fost inregistrate, tot ce trebuie sa faceti este sa finalizati anuntul. 
Pasul 4. Dupa primirea tuturor datelor, sistemul va trimite automat factura proforma prin intermediul e-mailului. Acolo veti gasi informatii despre costuri si metode de plata. 
Ultimul pas consta in trimiterea unei confirmari de plata la adresa office@anunt-romania-libera.ro.In cazul in care intampinati dificultati la inscrierea informatiilor pe site, puteti cere ajutor online de luni pana vineri, de la 9 la 18, precum si la numarul de telefon 0721 213 403.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu